Paddenstoelenwerkgroep ’t Gooi weer van start

In het seizoen 2022 gaat de paddenstoelen werkgroep ’t Gooi weer van start met een aantal excursies en met nieuwe organisatoren: Winnie RIp en Anje Oosterhuis.

Zet die data alvast in jouw agenda.

zaterdag 27 augustus, seizoensopening

zondag 11 september

zondag 25 september

zondag 2 oktober

zondag 16 oktober

zondag 30 oktober

zondag 6 november

zondag 20 november 

zaterdag 17 december, seizoensafsluiting.

“Op zaterdag 27 aug gaan we het seizoen openen. We sluiten dan aan bij de werkmiddag van de KNNV.  Verzamelen om 13:00 uur bij de infoschuur van GNR. 

De excursies op zondag beginnen om 10 uur en duren maximaal 3 uren. Uiteraard zijn die excursies onder voorbehoud van het weer zoals droogte, hitte, nachtvorst of noodweer.

De inhoud van de excursies zal anders zijn dan in eerdere seizoenen omdat wij, de nieuwe organisatoren, noch de ervaring noch de kennis hebben die onze voorgangster wel had. Maar we proberen er samen met andere mycofielen toch mooie excursies van te maken. Er zullen echter vaker paddenstoelen zijn die we samen niet op naam kunnen brengen.  

Er is nog geen definitieve keuze gemaakt over welke terreinen bezocht gaan worden tijdens de excursies, dat hangt onder andere af van het weer en de beschikbaarheid van excursieleiders.

Je kunt op de verzendlijst te komen via het mailadres:  PWG.gooi.knnv@gmail.com. In de week voor de excursie wordt een mail verstuurd naar iedereen op die verzendlijst met informatie over waar de excursie plaatsvindt en andere relevante informatie.  Wil je dan mee op die specifieke excursie dan moet je je nog even opgeven via bovenstaande mailadres. We  proberen een te grote groep te voorkomen.

Op zaterdag 17 december gaan we het seizoen afsluiten. Ook daar sluit de paddenstoel werkgroep we aan bij de werkmiddag van de KNNV. 

Wij hebben er zin in.

Winnie Rip en Anje Oosterhuis.”